Monday, December 23, 2013

Atmosfera este fina si sanatoasa: intregul local este pentru nefumatori (sau ma rog, pentru fumatori

Bistro Montignac un local cochet unde mancam si/deci slabim | Koolhunt.ro in sink dish drainer - Vezi Bucurestiul cu alti ochi
Acele doamne si domnisoare care cunosc conceptul de dieta hipoglicemica vor tresari in sink dish drainer poate la citirea acestei denumiri de local, bistro Montignac . Nu vor fi dezamagite caci noul bistro cochet deschis in apropiere de Piata Amzei respecta cu maxima sfintenie regulile postulate de unul dintre cei mai populari autori de dieta: Michel in sink dish drainer Montignac.
Pe scurt, dieta are la baza o categorisire a alimentelor in functie in sink dish drainer de indicele lor glicemic (adica procentul de zahar continut de un carbohidrat) si propovaduieste ca o asociere corecta a alimentelor in functie de acest criteriu ne ajuta sa slabim fara sa suferim, sa avem un organism sanatos si sa ne mentinem silueta asa cum ne-o dorim (adica silfica). Doctrina spune ca regimul hipoglicemic nu este deloc chinuitor si ca se poate chiar transforma intr-un stil de viata doar ca fara paine alba, croissante, patiserie in sink dish drainer fina, ciocolata cu lapte, cartofiori sau bere. Ah, si nici mierea nu este acceptata in meniu .
Atmosfera este fina si sanatoasa: intregul local este pentru nefumatori (sau ma rog, pentru fumatori care se pot abtine de la tigara care insoteste o limonada si o sueta). Mobilierul de inspiratie Ludovic al XIV-lea da o profunda nota de rafinament intregului loc, iar tapiteria rosie a scaunelor contribuie la crearea unui ambient extrem de intim. Poate pe alocuri putin cam prea intim, intrucat puteam cu usurinta auzi conversatiile celorlalti clienti (si, desigur, si ei pe ale noastre) desi muzica nu era tocmai in surdina.
Fireste, preparate care respecta retetele Montignac. Meniul in sink dish drainer contine o singura pagina de preparate bine alese care nu contin nici faina, nici zahar, nici cartofi. Avem de ales intre doua feluri de supa din care una contine fructe in sink dish drainer de mare, cateva feluri de salate, cateva preparate principale si fix doua feluri de desert.
Salatele, care pot fi cu pui, cu vita sau cu ton, sunt un amestec excelent si inedit de verdeturi si carne slaba (asa, ca de regim). Ele vin deja asezonate cu un sos anume (care nu contine otet) si cu diverse feluri de seminte. Salata cu vita este un curcubeu de frunze de salata ( eisberg , radicchio , salata verde) insotit de fasole verde abia atinsa de un clocot de apa, rosii uscate la soare, in sink dish drainer un delicios sos de ridichii si ceva seminte de susan. Peste care se adauga din belsug si din toata inima carne fripta de vita, bine marinata inainte intr-un amestec probabil tinut secret de bucatar. Salata cu pui vine si ea cu surprizele de rigoare: multa rucola, seminte de mac (v-ati fi gandit la asa o combinatie?) rosii si un piept de pui deloc uscat, chiar imbietor (pentru cele care nu au tinut suficient regim cu piept de pui pentru a ajunge sa dezvolte aversiunea de rigoare).
La felul principal, gasim tot combinatii de carne si legume admise, si nu sunt putine preparatele cu fructe de mare sau scoici. Noi am incercat pieptul de pui umplut cu branza in sink dish drainer de capra, insotit de un turnulet de legume la gratar si un delicios sos de ciuperci. Extrem de generos si de gustos, mergea numai bine dupa o salatica , desi atentie, intrucat aici salatele chiar pot fi consumate drept feluri principale in sine.
Desertul, limitat la doua preparate montignace , se rezuma la tort de (atentie, nu cu ) ciocolata si tarta cu mere. Tortul, un element aproape oximoronic intr-o dieta, iata ca este 100% permis: este preparat in intregime din ciocolata neagra si pudra de cacao neagra, topita frumos la bain-marie impreuna cu oua, batuta bine si lasata la copt. E nevoie aici de o mica avertizare pentru in sink dish drainer a stavili entuziasmul celor care vor crede poate ca e voie sa mancam ciocolata la regim: nu are gustul cremos si bogat al unei ciocolate indulcite cu lapte si zahar, este ceva mai uscat atunci cand intalneste papilele flamande ale unui temerar in sink dish drainer al regimurilor, dar cu siguranta mai bine de atat nu se poate intr-un regim :). Mai ales ca fructele care il insotesc mai inmoaie din asprimea in sink dish drainer unei ciocolate negre ca noaptea. Tortul cu mere este si el in acelasi spirit, cu ceva aluat subtire de ou si faina foarte integrala si cu mere naturale in sensul ca au un gust fructat, netransfigurat de dulceata zaharului.
Daca ajungeti acolo insetati in sink dish drainer va puteti racori cu o limonada foarte foarte naturala: acra si simpla sau usor atinsa de fructoza care va este oferita spre a indulci naturaletea lamaii. in sink dish drainer Sau puteti bea un ceai, cu aceiasi in sink dish drainer parametri.
Preturile sunt medii, in linie cu tinuta localului. O salata costa intre 25 si 28 de lei, iar un fel principal in jur de 30-40 de lei. Deserturile au pretul de 15 lei, in gama superioara deci, dar calitatea preparatelor si nu in ultimul rand cantitatea lor justifica pretul. Limonada si bauturile sunt in jur de 10-12 lei. O masa pentru o persoana cu ceva foame, care nici n-a mai gustat produse fainoase de ceva timp, ajunge la 80-90 lei pentru intreaga paleta de preparate: aperitiv, un fel pri

No comments:

Post a Comment