Thursday, December 19, 2013

Nu credem ca exista om care sa se fi luptat vreodata cu kilogramele in plus si sa nu fi auzit de cel


Nu credem ca exista om care sa se fi luptat vreodata cu kilogramele in plus si sa nu fi auzit de celebra dieta a lui Michel Montignac . Fiindca provenea dintr-o cloudy glasses from dishwasher familie care nu i-a transmis gene prea sanatoase, francezul cloudy glasses from dishwasher s-a apucat sa inventeze propria sa metoda de slabit si, desigur, propriile lui moduri de a amesteca felurile de mancare. Pe aceasta idee se bazeaza si meniul restaurantului Bistro Montignac , pe care l-am vizitat cu mare placere.  
Desi nu este un local mare, lasa impresia asta datorita oglinzilor uriase, bine pozitionate pe cativa dintre pereti. cloudy glasses from dishwasher Noua ne-au trebuit vreo 10 secunde pana sa ne prindem ca, de fapt, nu e o sala imensa, cloudy glasses from dishwasher ci un restaurant micut si cochet.
Tapetul, mobilierul si decoratiunile dau un aer de loc vechi spatiului, insa totul este atat de curat si bine pus la punct, incat cu greu "am cazut prada" ideii pe care incerca sa ne-o sugereze. A ajutat insa muzica lenta data in surdina, care ii facea pana si pe oamenii de la mese sa susoteasca, in loc sa vorbeasca clar si deslusit, ca la alte restaurante. Atmosfera era aproape... cloudy glasses from dishwasher solemna, intr-un mod pozitiv, desigur. :)
Sa trecem insa la mancare. Intr-adevar, Bistro Montignac este un loc in care vii sa mananci daca vrei sa slabesti . In meniu nu veti gasi sucuri acidulate sau bauturi cu un numar mare de calorii (deci nu, nu au deloc bere), ci apa ( 4-9 lei), fresh-uri si limonada ( 11 lei ), vinuri (de la 12 lei in sus) si bauturi digestive ( 9 lei ).  
Cu mancarea, lucrurile stau exact la fel. Meniul nu este foarte diversificat (din simplul cloudy glasses from dishwasher motiv ca - ati ghicit! - nu exista prea multe mancaruri cloudy glasses from dishwasher care nu ingrasa), iar preparatele nu se servesc in cantitati enorme. Oricum, noi, doi dintre Metropotami, am mancat si ne-am saturat. E drept ca nu am simtit senzatia deranjanta, dar uneori, - de ce sa nu recunoastem? - chiar placuta de satietate (in sensul de omg, I'm so full I'm gonna die ).
Am gustat din consomme cloudy glasses from dishwasher (adica, mai exact, supa de taietei cu pui) - 12 lei - si, desi la inceput ni s-a parut un pic fada, ne-am dat seama ca e din cauza faptului ca suntem obisnuiti cu supa de pui a mamei, care inseamna jumatate de oala de grasime animala, care "da gust". :) Ei bine, supa n-a avut pic de grasime si, dreasa cu un pic de piper de sare, nici nu ni s-a mai parut ca mancam apa fiarta, asa ca o recomandam oricand.
Am testat apoi salata de pui Montignac ( 25 de lei ), cu rucola si rosii. Intr-adevar, carnea era gatita la gratar, dar n-am simtit nicio secunda gustul acela gretos de fum a la 1 Mai. Ne-a placut si asta, insa nu la fel de mult precum felul principal: cloudy glasses from dishwasher piept de pui umplut cu branza de capra, turnulet de legume coapte si sos de ciuperci ( 32 lei ). Desi e evident ca este "mancare de cura", laudele au curs garla, caci reprezinta, pur si simplu, o incantare a papilelor gustative.
Nu ne-am abtinut nici de la desert. "Cum o fi ciocolata care nu ingrasa?", ne-am intrebat, comandand cloudy glasses from dishwasher prajitura de ciocolata a casei (15 lei). Deloc dulce, dar foarte-foarte buna! Fructele de langa ea sunt tot dulcele de care ai nevoie pentru cloudy glasses from dishwasher a simti ca mananci un desert. Sincer, daca ne-ar fi pus cineva langa prajitura o ciocolata normala, cu zeci de calori, tot desertul Montignac l-am fi ales. Pur si simplu nu ne-a mai fost pofta de altceva.
Concluziile sunt simple si dureroase: se poate manca sanatos si in oras, dar trebuie sa ai bani pentru asta. Noi am gustat unele dintre cele mai ieftine produse, dar la Bistro Montignac poti cheltui lejer 70-80 de lei pe un singur fel principal de mancare.
Cu toate astea, consideram ca merita sa scoti un ban in plus pentru propria silueta, iar la Bistro Montignac , atmosfera e atat de placuta, iar ospatarii atat de prietenosi, incat nu va mai ramane cloudy glasses from dishwasher nicio scuza sa nu ii treceti pragul. Voi ati fost acolo? V-a placut?
Noul volum Best of GoodFood cloudy glasses from dishwasher de Sărbători!
d'ale zilei... Cum arata pauza ta de pranz dintr-o zi lucratoare? cloudy glasses from dishwasher Ies in oras la restaurant Mananc la cantina firmei Imi aduc pachet de acasa si il mananc la birou Comand ceva rapid si il mananc la birou Sar peste masa de pranz | Rezultate | Alte sondaje
Livrari cloudy glasses from dishwasher la domiciliu Cronici livrari la domiciliu Livrari la domiciliu populare
Bucuresti: Benetone Band va ofera o reprezentantie incendiara de rock clasic Ce faci cand castigi la loto? O sa afli la piesa de teatru 6 din 49 Nu uitati sa treceti pe la Bucharest Christmas Market Sunteti invitati la Craciunul Taranesc Mos Dizainar va asteapta cu cadouri pentru oameni creativi
Filme
Premiere Cinema Filme la Cinema Cronici de filme Cronici de seriale Topuri filme Filmulete haioase Trailere filme si seriale


No comments:

Post a Comment