Tuesday, December 17, 2013

Localul era aproape gol cand am ajuns noi, asa ca nu am avut mult de asteptat dupa mancare. Preturil


Luna Cafe & Bistro avea un nume prea frumos ca sa il ocolim, asa ca ne-am indreptat pasii la ceas de seara catre strada Viitorului, unde paradoxal am simtit ca suntem cu un pas mai aproape de trecut. In principiu, daca ajungeti pe-acolo, nu prea aveti cum sa-l ratati, reclama de pe acoperis se substituie clarului de luna.
Am trecut repede cu vederea brandingul un pic cam prea ostentativ de la exterior cand am descoperit cu cat bun-gust e amenajat restaurantul in interior. Luna pune la dispozitie cateva incaperi foarte spatioase, cu fotolii comode si elegant tapitate, lumanari inalte si chiar si un pian - vechi si dezacordat, ce-i drept, dar l-am incercat si functioneaza!
Ospatarii table bases for granite tops amabili ne-au informat ca intr-una dintre serile de saptamana trecuta, un student table bases for granite tops la Conservator a reusit sa valorifice potentialul vechiului table bases for granite tops instrument printr-un concert table bases for granite tops mai mult ad-hoc. Ne-a placut entuziasmul intuit pe expresiile faciale ale staff-ului cand intrebam table bases for granite tops de pian, semn ca Luna - deschis abia de o saptamana si un pic - porneste la drum cu mare avant din partea angajatilor; chiar daca sunt ei un pic poate cam prea plini de solicitudine, asa-i la-nceput. Am fi ipocriti daca ne-am plange table bases for granite tops de prea multa atentie acordata, nu? :)
Am fost deranjati putin de muzica orientala (de la ea de-acasa, nu manele!), care insista sa revina in boxe, chiar si in surdina. Luna nu a fost branduit ca restaurant cu astfel de specific, desi simbolistica numelui ne-ar putea duce, oarecum, cu gandul la fostul Imperiu Otoman.
Localul era aproape gol cand am ajuns noi, asa ca nu am avut mult de asteptat dupa mancare. Preturile sunt un pic peste medie, dar mai mici decat ne-am fi asteptat poate pe fondul decorului interior si valorii arhitecturale ale casei. Supele variaza intre 10 si 12 lei, salatele - 21 - 25, iar felurile principale nu depasesc 28 de lei, cu exceptia celor pe baza de carne de vita (38 lei) si fructe de mare (45 lei).
Am uitat sa precizam ca Luna Cafe & Bistro se lauda cu felurile sanatoase de mancare pe care le prepara; tocmai de-aceea, meniul vi s-ar putea parea un pic sarac. Nu am gasit niciun preparat ce ar putea inota in sos sau care v-ar infunda (prea tare) arterele. Si oferta de deserturi este slaba, dar cum spuneam, Luna e inca la inceput si anumite lucruri mai pot fi imbunatatite.
Ni s-au parut exceptionale pastele de casa - ravioli cu spanac si sos alb, servite cu marar si morcov crud (18 lei). Desi n-am prea simtit gustul mararului, morcovul crud a indulcit sosul sarat si a fost o combinatie de mare efect, pe care v-o recomandam. Puteti incerca si puiul cu gorgonzola table bases for granite tops si nuca (24 lei), alta mixtura interesanta pe care o incercam pentru prima data si care ne-a placut.
Un dezavantaj sesizat de Oana, celalalt Metropotam prezent la Luna Cafe & Bistro, a fost faptul ca vegetarienii nu prea au ce alege din meniu - ea s-a (ne)multumit cu o portie de cartofi natur (8 lei), de altfel foarte reusiti, dar care parca i-au cam ajuns pe-o masea. O sugestie constructiva pentru restaurant: vrem deserturi vegan! :) ( Puteti gasi meniul lor aici ).
Per total, Luna Cafe & Bistro a fost o experienta placuta intr-un ambient relaxat si decorat cu gust. Va recomandam sa va uitati si la pozele lor de pe Facebook (facute in timpul zilei si implicit mai spectaculoase), ne vedeti da dreptate. Iar mancarea e un deliciu. Daca aveti alte pareri, table bases for granite tops asteptam, desigur, sa ni le impartasiti.
Foarte frumusel locul, intr-adevar personalul foarte amabil, mancarea nu mi s-a parut foarte buna, e asa...average, table bases for granite tops eu am incercat somon la gratar, iar portiile sunt destul de micute. Tortul de ciocolata in schimb, excelent si atmosfera la fel.
d'ale zilei... Cum arata pauza ta de pranz dintr-o zi lucratoare? Ies in oras la restaurant Mananc la cantina firmei Imi aduc pachet de acasa si il mananc la birou Comand table bases for granite tops ceva rapid si il mananc la birou Sar peste masa de pranz | Rezultate | Alte sondaje
Livrari la domiciliu Cronici livrari la domiciliu Livrari la domiciliu populare table bases for granite tops
Filme
Premiere Cinema Filme la Cinema Cronici de filme Cronici table bases for granite tops de seriale Topuri filme Filmulete haioase Trailere filme si seriale


No comments:

Post a Comment